Sorvaamo Niemenmaa Oy

Tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 1962.

Laatu, joustavuus, toimitusvarmuus – palvelulupauksemme asiakkalle

Sorvaamo Niemenmaa Oy on vuonna 1962 perustettu konepajateollisuuden alihankkija. Asiakkaitamme ovat laadukkaita ja vaativia koneistettuja osia käyttävät eri teollisuudenalojen yritykset.

Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaidolla valmistettuja erittäin laadukkaita tuotteita. Hoidamme laatuluokitukset (ABS,LRS,DNV,CCS, BV,RMRS,RINA) ja kokoonpanon osana asiakastoimitustamme. Yhteistyöverkostomme avulla hoidamme esimerkiksi hitsaustyöt, maalaukset, karkaisut, ja hionnat.

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja toimitusvarmasti.

Asiakkaiden asettamat korkeat laatuvaatimukset haastavat meidät kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Nykyaikaiset valmistusmenetelmät, moderni konekanta ja vahva ammattitaito takaavat asiakkallemme parhaan mahdollisen laadun. Olemme ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioitu yritys.

Laatu, joustavuus,toimitusvarmuus – palvelulupauksemme asiakkalle.


SONIE - Vuoden Yrittäjä 2015

SONIE - Vuoden Yrittäjä 2015

Kun isämme perusti yrityksen, hän osoitti todellista yrittäjähenkeä. Mies osti sorvin ja alkoi valmistaa tuotteita kotimme autotallissa. Me heräsimme lapsina sorvin ääneen. Kasvoimme kiinni sorvaamiseen. Yrittäjyytemme ja antautumisemme metallialalle on kodin perintöä.